Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر نوسازی، توسعه و برنامه‌ریزی ناوگان عمومی حمل‌و‌نقل جاده‌ای در سازمان راهداری شایعات موجود درباره واردات کامیون‌های دست دوم را رد کرد و گفت: سازمان راهداری هیچ گونه مجوزی نه برای واردات کامیون نه برای اسقاط خودرو در خصوص واردات کامیون‌های زیر سه سال ساخت صادر نکرده است. 

به گزارش تین نیوز، واردات کامیون‌های با عمر زیر سه سال، تنها از طریق دریافت مجوزهای قانونی لازم براساس بند (ث) ماده (۳۰) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صدراله بمانا در گفتگو با خبرنگار تین نیوز با اشاره به این ماده قانونی گفت: بر اساس این قانون واردات کامیون‌ دست دوم و با شرایط از پیش تعریف شده آزاد است.

این مقام مسئول شرط اول واردات کامیون دست دوم را زیر 3 سال ساخت بودن این کامیون‌ها عنوان کرد و افزود: کامیون وارد شده باید خدمات پس از فروش داشته باشد و همچنین استانداردهای ایمنی، کیفیت و آلایندگی را دارا باشد. همچنین با ورود یک کامیون باید یک کامیون با داشتن معاینه فنی معتبر از رده خارج و اسقاط شود.

به مانا تصریح کرد و گفت: این مجوز ها با تشخیص سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  و توسط خود سازمان صادر می شود اما تاکنون سازمان برای واردات کامیون، هیچ مجوزی صادر نکرده است.

وی ادامه داد: واردات فرایندی دارد که این فرایندها هنوز نهایی نشده است و ما باید با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط این کامیون ها را وارد کنیم. دستگاه های ذی ربط شامل سازمان ملی استاندارد برای مشخص کردن استاندارد، سازمان محیط زیست برای الایندگی و وزارت صنعت معدن تجارت برای بحث خدمات پس از فروش. این سه نهاد باید تایید کنند تا ما بتوانیم مجوز ورود کامیون‌ها را صادر کنیم. تا کنون نظرات کامل این دستگاه ها را نگرفتیم و زمانی که گرفتیم مجوزها را صادر می‌کنیم.

بمانا در خصوص شرایط دیگری که برای ورود این کامیون ها تعریف شده است گفت: این کامیون ها باید اروپایی، ژاپنی یا متعلق به کره جنوبی باشد. در مرحله اول واردات کامیون نباید زیر 18 تن باشد و به تبع آن کامیونی که اسقاط می شوند نیز نباید زیر 15 تن باشد.

وی در خصوص ارگان ها و افرادی که می توانند واردات این کامیون ها را انجام دهند گفت:  کارخانه‌های تولید داخل خودرو  سنگین به تعداد 1000 دستگاه،شرکت های حمل و نقل به تعداد 100 دستگاه،سرمایه گذاران بخش حمل و نقل  به تعداد 50 دستگاه و صاحبان خودروهای فرسوده که کامیون به نامشان است تا تعداد 10 کامیون می توانند وارد کنند به شرطی که دارای کارت بازرگانی باشند. اگر 80 درصد از این سفارشات را انجام دهند مجوز برای مرحله دوم نیز صادر می شود.

وی گفت: در مراحل سفارش نیز بعد از تایید سازمان راهداری باید مراحل ثبت سفارش انجام شود. زمانی که مراحل ترخیص کامیون از گمرگ به اتمام رسید نیز باید مجوزی را برای اسقاط خودرو از سازمان دریافت کنند که وارد کننده به میزان ظرفیت مورد نیاز اسقاط کرده یا نه.

وی افزود: زمانی که این تاییدیه سازمان راهداری به گمرک داده شد، گمرک می‌تواند کامیون را ترخیص کند که در این مورد تاکنون نه مجوز ورود صادر شده و نه بحث اسقاط مطرح بوده است.

وی در خصوص تفاوت‌های این طرح با بقیه طرح‌ها گفت: اگر هر فردی خودرو یا کامیونی را اسقاط کرده باید در قالب همان طرح کارهایش انجام دهد. این طرح وضعیتش مشخص است و شرایطش نیز تفاوت دارد.

وی افزود: این طرح  بر اساس بند ث ماده 30 قانون احکام دائمی است که برای مثال در آن مشخص شده است که کامیون در زمان اسقاط باید دارای معاینه فنی معتبر باشد و قبلا  در جاده‌های کشور فعالیت داشته باشد. 

او گفت: افرادی سودجو هستند که کامیون های ترانزیتی را از ارمنستان، ترکیه و کشورهای دیگر می‌آورند  می گویند کامیون‌هایی است که توسط سازمان وارد شده است اما سازمان راهداری تاکنون هیچ گونه مجوزی برای کامیون دست دوم صادر نکرده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: واردات کامیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

بنابر روایت ایسنا، وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌ دولت سیزدهم با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس دولت سیزدهم گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903322

دیگر خبرها

  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان